Za mališane praktično, za mame fantastično. HiPP velika nagradna igra.

Dragi naši,  
kupnjom HiPP proizvoda u minimalnoj vrijednosti 25,00 KM i više  u periodu od 20.11.2023. do 20.12.2023. sudjelujete u nagradnoj igri “ ZA MALIŠANE PRAKTIČNO, ZA MAME FANTASTIČNO”. Sudjelovanje u nagradnoj igri moguće je kupnjom svih HiPP proizvoda uvoznika ATACO d.o.o. Mostar osim mliječnih formula, u svim trgovinama i apotekama u kojima se proizvodi nalaze. 

Osvojite neku od 30 vrijednih nagrada koje smo vam osigurali: Kolica Nuna ili Joie, autosjedalice Joie, hranilica Kalei, HiPP torbu za mame ili neku od drugih vrijednih nagrada! 

Kako sudjelovati?  

Sudionici nagradne igre, nakon kupovine HiPP artikla ili više njih u ukupnoj vrijednosti koja mora biti u vrijednosti od 25,00 KM ili višoj u formularu ispod ovog teksta moraju upisati svoje osobne podatke  i broj fiskalnog računa. 

Sustav automatski sprječava unošenje istih brojeva računa na web stranicu više puta. Jedan sudionik može u ovoj nagradnoj igri osvojiti samo jednu nagradu iz nagradnog fonda. Račun kao dokaz o kupovini HiPP proizvoda je potrebno sačuvati jer će se nagrade moći preuzimati samo uz predočavanje dobitnog računa. U nagradnoj igri ulaze samo računi kupljeni u razdoblju vremena trajanja nagradne igre. Izvlačenje dobitnika će se održati dana 21.12.2023. godine, u 12:00 sati.

Vaš HiPP tim.

* Ovo polje je obavezno.