Velika priznanja za HiPP

Dragi naši,

S velikim ponosom vas obavještavamo da je HiPP odnedavno nositelj pečata u sljedećim kategorijama:

  • Organska mliječna formula broj 1 u Europi
  • Svjetski broj 1 proizvođač organske baby hrane

Ovo je još jedno priznanje za nas, ali i velika potvrda roditeljima da se mogu osloniti na HiPP asortiman proizvoda, koji je razvijen prema najboljim principima prehrambene znanosti i najstrožim provjerama organske kvalitete. Zbog toga obraćamo toliko pozornosti sirovinama i sastojcima koje koristimo: tlo je pažljivo odabrano, sjemenke se ne obrađuju, a svo naše voće i povrće sazrijeva polako kako bi se mogao razviti potpuni okus. Ista briga se vodi o organskom mesu koje se koristi u našim HiPP jelovnicima.

Svaka posuda s dječjom hranom prolazi do 260 sigurnosnih provjera (uključujući i provjere neovisnih ispitnih instituta) kako bi vašim mališanima osigurala zajamčenu sigurnost. Naši stručnjaci vrlo usko surađuju s organskim farmama na kojima se proizvode naši sastojci; počevši od izbora obradivog zemljišta, tla i sjemena. Ova posebna briga i pažnja nastavlja se postupkom uzgoja sve do žetve i isporuke: sastojci se puštaju u obradu samo kad laboratorijski testovi dokažu da je hrana savršena. Rezultat svih tih napora je visokokvalitetna organska hrana za bebe koja je prošla najstrože provjere.

To Vam jamčim svojim imenom,

Stefan Hipp

 

*Podaci su dobiveni istraživanjem koje provode Euromonitor International, jedna najpoznatijih svjetskih kompanija za strateško istraživanje i analizu tržišta i Nielsen, globalna kompanija za mjerenje i analizu podataka koja pruža najefikasniji i najpouzdaniji pogled na potrošače i tržišta širom svijeta.