Svjetski priznati kao broj 1

Dragi naši,

S velikim ponosom vas obavještavamo da je HiPP još jednu godinu za redom nositelj pečata u sljedećim kategorijama:

• Organska mliječna formula broj 1 u Europi

• Svjetski broj 1 proizvođač organske baby hrane

Ovo je još jedno priznanje za nas, ali i velika potvrda roditeljima da se mogu osloniti na HiPP asortiman proizvoda, koji je razvijen prema najboljim principima prehrambene znanosti i najstrožim provjerama organske kvalitete.

Zbog toga obraćamo toliko pozornosti sirovinama i sastojcima koje koristimo: tlo je pažljivo odabrano, sjemenke se ne obrađuju, a svo naše voće i povrće sazrijeva polako kako bi se mogao razviti potpuni okus. Ista briga se vodi o organskom mesu koje se koristi u našim HiPP jelovnicima.

Svaka posuda s dječjom hranom prolazi do 260 sigurnosnih provjera (uključujući i provjere neovisnih ispitnih instituta) kako bi vašim mališanima osigurala zajamčenu sigurnost. Naši stručnjaci vrlo usko surađuju s organskim farmama na kojima se proizvode naši sastojci; počevši od izbora obradivog zemljišta, tla i sjemena.

Ova posebna briga i pažnja nastavlja se postupkom uzgoja sve do žetve i isporuke: sastojci se puštaju u obradu samo kad laboratorijski testovi dokažu da je hrana savršena. Rezultat svih tih napora je visokokvalitetna organska hrana za bebe koja je prošla najstrože provjere.

S ponosom možemo reći da naša hrana zadovoljava standard iznad onih postavljenih zakonom EU.

To Vam jamčim svojim imenom,

Stefan Hipp

 

*Podaci su dobiveni istraživanjem koje provode Euromonitor International, jedna najpoznatijih svjetskih kompanija za strateško istraživanje i analizu tržišta i Nielsen, globalna kompanija za mjerenje i analizu podataka koja pruža najefikasniji i najpouzdaniji pogled na potrošače i tržišta širom svijeta.