Praktični vodič

Roditelji redovito imaju mnoštvo pitanja tijekom prvih nekoliko mjeseci nakon rođenja djeteta. HiPP Vam želi pomoći tijekom ovog perioda odgovorima i savjetima u vezi s hranjenjem bočicom.

HiPP JUNIOR COMBIOTIC® i Vitamin D

Za zdrav rast vaše dijete treba 7x više vitamina D nego odrasla osoba. Saznajte više o vitaminu D u dojenačkoj dobi i upoznajte se sa najvažnijim izvorima vitamina D!

Pripremanje obroka iz bočice

Naučite sve o tome kako pripremiti obrok iz bočice za Vašu bebu.

Pripremanje obroka u pokretu

Naš dio o „Pripremanju obroka u pokretu“ govori Vam o tome kako pripremiti bočicu u danima kada ste Vi i beba izvan kuće.

Bebina duda varalica

Mnogim bebama, duda varalica je vjerni suputnik tijekom njihovih ranih godina. Saznajte više o prednostima i nedostacima upotrebe dude varalice i kako pomoći svom djetetu da kasnije prekine naviku.

Govor tijela bebe

Velike, okrugle oči, sisanje prstića, vrištanje, udaranje nogicama i rukicama ... Što Vam Vaša mala srećica pokušava reći govorom tijela?

Bebin osmijeh

Ima li išta ljepše od osmijeha Vaše bebe? Saznajte više o tome kako će se bebin osmijeh promijeniti u prvim mjesecima njenog života i zašto mu odrasli jednostavno ne mogu odoljeti!

Vrijeme za maženje

Zašto je fizički kontakt toliko važan za razvoj bebe? Saznajte više o svim stvarima vezanim za maženje.

Mliječna formula od A do Ž

Od A za aditive do Ž za Žitne kašice - u našem Leksikonu mliječnih formula pronaći ćete opsežne informacije o ovoj temi.