Nove pogodnosti za članove BabyClub-a: HiPP podržava domaće kreativce!

Kao što znate, besplatnom registracijom u HiPP Baby Club ostvarujete brojne pogodnosti i popuste kod naših partnera.

Uz Dotea voucher, s kojim članovi ostvaruju popust od 20% na cjelokupan asortiman u tvrtki DOTEA, i ove godine smo pokrenuli natječaj u kojem je cilj bio podržati domaće kreativce. Naš stručni žiri je imao zaista težak posao i između velikog broja pristiglih prijava odabrao devet najboljih, kojima ovim putem čestitamo, a vama, BabyClub članovima poručujemo da od ovog trenutka možete ostvariti popuste ili druge pogodnosti prilikom kupovine njihovih rukotvorina ili drugih proizvoda.

Ponosno Vam predstavljamo nove HiPP partnere:

D&D art wood creations 

SarayCrochet

Kidotent

CNCart

Mary's crochet

Cute.Little.Stitches

WoodlandbyA

Mali dabar

HAGI

Posjetite ih na društvenim mrežama i otkrijte njihovu široku ponudu!

Uz kupone BabyClub-a ostvarujete popuste i dodatne pogodnosti za kupovinu kod naših partnera.

Svaki kupon se može iskoristiti jednokratno – obratite se partneru koji Vas zanima direktno putem društvenih mreža, uz dokaz o članstvu u BabyClub-u (screenshot prijave). Kuponi vrijede do kraja 2023. godine.

Registrirajte se na HiPP BabyClub, a potom provjerite svoj e-mail i obavezno potvrdite vašu prijavu, nakon kojeg vam u roku 24h šaljemo e-mail u kojem će se nalaziti kuponi naših partnera.

A da postojeći članovi HiPP Baby Club-a ne misle da smo ih zaboravili, napominjemo da ćemo i njima na zahtjev poslati kupone putem e-mail-a, kako bi i oni mogli ostvariti ovu pogodnost.

Član ste Babycluba, a još uvijek niste dobili kupon? Za slična i sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem naše Facebook ili Instagram stranice ili na e-mail:  info(at)@mailhipp(dot).ba.

Vaš HiPP tim.