Izvješća o održivosti

Održivost je tradicija u HiPP-u.
Već više od 50 godina tvrtka se aktivno bavi ovim poljem. U skladu s tim, HiPP je na prvom mjestu u reprezentativnim anketama provedenim od 2011. do 2012. kao najodrživija tvrtka u Njemačkoj. To povjerenje potrošača potiče nas da nastavimo na ovom putu koji smo odabrali, da tražimo nove perspektive i napredujemo s novim inovacijama. Okolišno prihvatljiva proizvodnja hrane orijentirana prema budućnosti središnji je stup naše strategije održivosti.

Naši kriteriji, smjernice i obveze temelje se na međunarodnom GRI standardu (Global Reporting Initiative). Naši postupci trebaju biti mjerljivi, transparentni i vjerodostojni. Na ovaj način, možemo dati svoj doprinos dodanoj vrijednosti još održivijim - za dobro naših kupaca, zaposlenika, partnera i okoliša. Od 1995. godine HiPP redovno objavljuje izvješća o rezultatima upravljanja okolišem i održivošću i ambicioznim ciljevima budućnosti.

Okolišna deklaracija HiPP-a 2009

Izjava o zaštiti okoliša za 2009. godinu osvojila je nagradu Instituta za istraživanje ekološkog gospodarstva i inicijative tvrtke Budućnost u kategoriji „najbolja ekološka deklaracija“.

Preuzmite PDF