Meni

Kontrola kvalitete

Iako koristimo samo pažljivo odabrane sastojke, najbolji način za osiguravanje optimalne kvalitete je pomoću velikog broja provjera.

Do 260 provjera

Najbolji način da se osigura optimalna kvaliteta je kontinuirana kontrola svih procesa

Sadržaj svake staklenke podvrgnut je brojnim kontrolama i do 260 provjera, od testiranja tla, analize sirovine do provjere gotovog proizvoda. Odmah nakon što sirovine stignu, one budu ispitane od strane naših djelatnika i samo savršeni sastojci su odobreni da idu na obradu.

HiPP laboratorij - uzor u Europi

HiPP laboratorij je u mogućnosti detektirati zrno soli u 25 metarskom bazenu

Za osiguranje kvalitete sirovina, sastojaka i proizvoda koriste se najsuvremenije analitičke metode. Vlastiti akreditirani laboratorij tvrtke jedan je od najboljih u Europi koji može analizirati više od 1.200 parametara.

Zahvaljujući svim tim mjerama, HiPP je u mogućnosti osigurati nenadmašnu kvalitetu svojih proizvoda. Stroge provjere kvalitete i bezprijekorna sljedivost svih sirovina koje obrađujemo neizostavni su elementi HiPP-ove filozofije o kvaliteti.