Skip to main content

HiPP čisto organsko voće

Naše HiPP HiPPiS voće u praktičnoj tubi sadrži fini voćni pire. Svi sastojci su strogo kontrolirani i odabrani kako bi Vaše dijete dobilo samo najbolje.

Voćne tubice su dostupne u brojnim zdravim varijantama s voćnim pireom, kombinacijom voća i žitarica, sportskim varijantama bogatim ugljikohidratima i sočnim smoothie napitcima.

HiPP HiPPiS sa 100% organskim voćem su fino pasirani, ne sadrže dodane šećere ili koncentrate sokova i ovisno o vrsti, vaši najmlađi ih mogu koristiti od navršena 4 mjeseca. Preporučamo ih kao međuobrok ili desert – savršeni su i za situacije kada ste u pokretu.

Jabuka-kruška-banana

100 % voće, bez dodatka šećera

HiPP, naravno.

Ali asortiman HiPP ne karakteriziraju samo najviši standardi kvalitete. Budući da želimo da naša djeca naslijede svijet vrijedan življenja i ljubavi, u potpunosti smo predani promicanju održivosti i bioraznolikosti, kao i zaštiti naše prirode i klime.

 

HiPP - više od organskog …

… zato što želimo da naša djeca naslijede svijet vrijedan življenja i ljubavi.

Otkrijte naš organski svijet sada

Više od HiPP-a za VAŠE MALIŠANE


Interaktivna igra: Gdje su HiPPiSi?

Koja se životinja krije u kojem loncu? Pridružite se sada i testirajte svoje pamćenje!

Saznajte više


Mandale za bojanje

Samo ih isprintajte i počnite - bojanje ovih motiva je jednostavno i zabavno. Nadamo se da ćete se i vi dobro zabaviti s njima!

Saznaj više


Stvari koje trebate znati o prehrani vašeg malog djeteta

Nakon prvog rođendana vašeg djeteta, vaše dijete ulazi u novu fazu svog života. U ovoj dobi djeca imaju specifične prehrambene potrebe, što znači da će se od tog trenutka nadalje promijeniti i njihova prehrana.

Saznaj više


HiPP vodič sa savjetima o prehrani s malim djetetom

Kada se mala djeca počnu pridruživati obiteljskim obrocima, roditelji se često suočavaju s novim izazovima, kao što su ispravno ponašanje za stolom i izbirljivost u jelu.

Saznaj više


HiPP KiDS aplikacija

Otkrijte svijet naših HiPPiS-a – čeka vas puno edukativnih igara i uzbudljivih priča!

Saznaj više


Ideje za igre za malu djecu

Dođite i otkrijte razne ideje za igre na otvorenom!

Saznaj više