Puno novih pogodnosti za članove našeg Babycluba!

Dragi članovi HiPP BabyClub-a i oni koji će to tek postati,

kako bi pokazali da uvijek mislimo na sve vas koji ste odlučili svoje povjerenje povjeriti HiPP-u i postati članom BabyClub-a, uz postojeće pogodnosti od danas ste u mogućnosti iskoristiti popust prilikom kupovine kod naših Babyclub partnera.

Ponosno Vam predstavljamo nove partnere Babycluba: Mio Bambino B&H, Dada&Rocco BiH, Beaver B&H, Sekine Iglarije, DiDakTik, Lala Land, Ohayo wood i Dječje prostirke Casmatino. Posjetite ih na društvenim mrežama i otkrijte njihovu široku ponudu!

Uz kupone Babyclub-a ostvarujete popuste i dodatne pogodnosti za kupovinu kod naših partnera.

Svaki kupon se može iskoristiti jednokratno – obratite se partneru koji Vas zanima direktno putem društvenih mreža, uz dokaz o članstvu u Babyclub-u (screenshot prijave). Kuponi vrijede do kraja 2021.-g.

Registrirajte se na HiPP BabyClub, a potom provjerite svoj e-mail i obavezno potvrdite vašu prijavu, nakon kojeg vam u roku 24h šaljemo e-mail u kojem će se nalaziti kuponi naših partnera.

A da postojeći članovi HiPP Baby Club-a ne misle da smo ih zaboravili, napominjemo da ćemo i njima poslati kupone putem e-mail-a, kako bi i oni mogli ostvariti ovu pogodnost.

Član ste Babycluba, a još uvijek niste dobili kupon? Za slična i sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem naše Facebook ili Instagram stranice ili na e-mail: info@hipp.ba.