Plan dohrane

HiPP-ov plan dohrane temelji se na saznanjima vezanim uz prehranu, te na dugogodišnjem iskustvu. Ukoliko slijedite HiPP-ov plan dohrane slijedite stručne savjete vezane za razvoj djeteta.

Savjeti u planu dohrane su smjernice koje treba pratiti. Promjene u apetitu djeteta su normalne. Ne možete natjerati dijete da pojede sve ukoliko nije gladno.

Dojenje je najbolje za vašu bebu.

Dojenje je najbolje za Vaše dijete.
Ako ne dojite, preporučujemo HiPP mliječnu formulu ili HiPP HA formulu, prikladnu dobi djeteta.

* Molimo Vas da uvodite dopunsku prehranu prema razvoju svoga djeteta,  počnite s uvođenjem dopunske prehrane ne ranije od 4. mjeseca i ne poslje 6. mjeseca.

Pobrinite se da Vaše  dijete ima uravnoteženu prehranu, tako da mu ponudite različite vrste kašica.

Kako hraniti bebu kada postoji rizik od pojave alergije

  • Ovdje možete pronaći detalje o prehrani djece koja imaju povećani rizik od alergija.
  • Majčino mlijeko ili hipoalergene mliječne formule HiPP HA 1 Combiotik®
  • Prema najnovijim znanstvenim spoznajama, za početak dopunske prehrane iste su preporuke kao i kod djece bez povećanog rizika za alergije. Uvodite dopunsku prehranu u skladu s razvojem svoga djeteta, počnite s uvođenjem dopunske prehrane ne ranije od 4. mjeseca i ne poslije 6. mjeseca - kasnije uvođenje dopunske prehrane ne pruža bolju zaštitu od alergija.
  • Važno je da dopunsku prehranu uvodite korak po korak. Ovo omogućava vašem djetetu da se privikne na nove okuse i uvijek ćete moći primjetiti koju hranu Vaše dijete dobro podnosi.

Kako biste pronašli pravu grupu HiPP proizvoda, potražite sljedeće boje kodova na policama: