Učlani se u HiPP Baby club, mama i ostvari popust od 20% nama!

Cijenjeni članovi HiPP BabyClub-a i oni koji ćete to tek postati, 

kako bi pokazali da uvijek mislimo na sve vas koji ste odlučili svoje povjerenje povjeriti HiPP-u i postati članom BabyClub-a, uz postojeće pogodnosti  od danas ste u mogućnosti iskoristiti popust od 20% na cjelokupan asortiman tvrtke "Dotea".

Kao što je većini već poznato, radi se o tvrtki koja ima višegodišnje iskustvo u programu dječje opreme, odjeće, dodataka i igračaka poznatih svjetskih brandova, a svoje poslovnice imaju u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu. 

Dotea voucher je obavezno isprintati te ga čitko ispuniti i on vrijedi jednokratno na ukupnu kupovinu samo i u svim Dotea radnjama.

A da postojeći članovi HiPP Baby Club-a ne misle da smo na njih zaboravili, napominjemo da ćemo im na zahtjev poslati Dotea voucher, kako bi i oni mogli ostvariti ovu pogodnost.

Registrirajte se na HiPP BabyClub, a potom provjerite svoj e-mail i obavezno potvrdite vašu prijavu, nakon kojeg vam šaljemo e-mail u kojem će se nalaziti i Dotea voucher.

Za sva dodatna pitanja obratite se u inbox Facebook stranice ili na e-mail: info(at)@mailhipp(dot).ba ili dotea(at)@mailtel.net(dot).ba.