Meni

Uživajte u mnogim pogodnostima članstva u BabyClub-u!

Besplatni HiPP BabyClub nudi Vam podršku od prvog dana trudnoće i donosi Vam mnoge pogodnosti koje će se svidjeti Vama i Vašem djetetu. Korisne informacije o prehrani i njezi kože, savjete za sve uzraste i još mnogo toga.

Personalizirana pisma za Vas i Vaše dijete

Pratimo Vas i Vaše dijete kroz uzbudljive prve mjesece i nudimo vrijedne informacije i savjete za svaku dob. Registrirajte se sada kako biste dobili Vaše osobno Pismo roditeljima, prilagođeno dobi Vašeg djeteta.

Registrirajte se sada i osigurajte ove pogodnosti

Online foto natječaj za najbolju fotografiju

Kao član HiPP BabyCluba moći ćete sudjelovati u online foto natječajima. Sigurno ste već do sada skupili mnogo fotografija i uspomena!?

Registrirajte se sada i osigurajte ove pogodnosti

HiPPofant stranice za bojenje

Dajte svom djetetu bojice u ruke i izaberite sliku iz našeg širokog raspona slika za bojanje.

Registrirajte se sada i osigurajte ove pogodnosti

Dotea voucher za popust od 20%

Registracijom u HiPP BabyClub na vaš e-mail dobiti ćete Dotea voucher s kojim ostvarujete popust od 20% na cjelokupan asortiman u tvrtki "Dotea", koja ima višegodišnje iskustvo u programu dječje opreme, odjeće, dodataka i igračaka poznatih svjetskih brandova, a svoje poslovnice imaju u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu. Voucher je obavezno isprintati te ga čitko ispuniti i on vrijedi jednokratno na ukupnu kupovinu samo i u svim Dotea radnjama.

A da postojeći članovi Baby Club-a ne misle da smo na njih zaboravili, napominjemo da ćemo im na zahtjev poslati Dotea voucher, kako bi i oni mogli ostvariti ovu pogodnost.

Registrirajte se sada i osigurajte ove pogodnosti