Meni

HiPP Bio-pečat

HiPP BIO znak garantira kvalitetu koja je iznad propisa utvrđenih smjernicama EU Direktive o BIO uzgoju.

EU BIO logo temelji se na zakonskim zahtjevima ekološke proizvodnje izdanim od EU Direktive. Oni moraju biti ispunjeni kako bi se mogao koristiti taj logo. HiPP BIO znak garantira najvišu kvalitetu koja je i iznad propisa utvrđenih smjernicama EU Direktive o organsko-biološkom uzgoju.

Obiteljsko poduzeće HiPP nudi isključivo najvišu kvalitetu i posvećeno je BIO uzgoju više od 60 godina te se žestoko protivi genetski modificiranim sastojcima.

Claus Hipp osobno jamči kvalitetu svojih proizvoda. Njegov potpis stoji na znaku HiPP kvaliete uz EU BIO Logo na svim HiPP-ovim proizvodima koji su proizvedeni iz BIO sirovina. Možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje što priroda može ponuditi.

Koje prednosti nudi HiPP Bio-kvaliteta

HiPP koristi samo BIO sirovine koje su uzgojene po propisima EU regulative o organsko biološkom uzgoju. Pored toga, kako bi osigurali najveću sigurnost i izostanak bilo kakvih štetnih tvari, svi proizvodi dodatno se kontroliraju još strože.

Odmah nakon zaprimanja sirovine, obavljaju se testovi za štetne tvari - oni su prvi kriterij prihvaćanja sirovine. Konačno, kako bi postigli svoj ​​cilj izbora sirovine koja je praktički bez štetnih tvari istražujemo više od 1000 mogućih ostataka u vlastitom laboratoriju u Oberpfaffenhofenu koji je u analizi pesticida među vodećim laboratorijima u Europi.

U staklenci je stoga proizvod koji je prošao kroz naš strogi sustav kontrole i tek tada je označen HiPP BIO Pečatom.

Što je logo za organsko-biološki uzgoj pod Uredbom EU?

EU Uredba o organsko-biološkom uzgoju sadrži jasne smjernice o tome kako BIO proizvodi trebaju biti napravljeni i proizvedeni. Proizvodi s EU BIO logom dobiveni su od sirovina iz organskog-biološkog uzgoja. Takva poljoprivreda usredotočena je na:

  • zaštitu bilja prirodnim i preventivnim mjerama
  • korištenje samo netretiranog sjemena
  • izostanak umjetnih gnojiva
  • brigu za dobrobit okoliša i životinjskih vrsta